ID 0904053
Hytte ved sjøen med strandlinje og båt på Fevik

 


Faktaopplysninger

Avstand til badestrand        
  100 m
Størrelse boa   90
Antall soverom 4
Antall sengeplaser 6
Antall bad Ett
   
Oppvaskmaskin Ja
Vaskemaskin Ja
Avstand til parkeringsplass 
25 m
Gjesteparkering Ja
   
Avstand til sentrum 11 km
Avstand til butikk 2 km
   
Utemøbler og grill Ja
   
Røyking tillatt Nei
Husdyr tillatt Nei
   
Internett Ja
   

Beskrivelse

 

Hytte med usjenert og sjønær beliggenhet på Vessøya, mellom Grimstad og Arendal. Ca 100 meter gangavstand til sjøen på egne tomt. Om kvelden kan du sitte på verandaen og hygge deg i svale sommerkvelder og se utover sjøen og følge med på blinkene fra Torungen Fyr. Den blinker trofast hele natten.

 

Liker du og dine barn å bade? Da er Fevik stedet, her ligger badestrendene som perler på en snor med bant annet - Randvika, Storesand, Movika, Stranden ved Strand hotell, Grevstadvika og Moysanden.

 

Like nedenfor hytten går det buss til Arendal og Grimstad en ganger pr time og i helgene går det nattbuss fra begge byene.

 

Er du glad i å fiske? Da tar du båten en tur på sjøen og henter din egen middag. For de minste er det fint å utforske fjæra og fange sandkrabber. Ellers er Grimstad/Arendal kjent for et spesielt godt fiske etter gjedde og annen ferskvannsfisk.

 

Det følger med en landstedsbåt med påhengsmotor. På Fevik toppen, drøye 2 km fra hytta finner man blant annet matbutikker, restaurant, post og bank. Kort avstand til bussholdeplass med forbindelse til Arendal og Grimstad hver time. Hytten disponerer 2 parkeringsplasser 30 m fra hytten.

 

Innhold

 

Stue/kjøkken bad og 4 soverom.

 

Åpen kjøkken løsning med kjøkkenbenk, komfyr, mikro og kjøleskap m/frys. I stuen er det spisebord og sittegruppe. Fra stuen er det utgang til solrik østvendt delvis overbygd terrasse. På den andre siden av hytten er det en mindre terasse som er vestvendt. Det er utemøbler på begge terrassene.

 

Fire soverom, To med dobbeltseng, ett med køyesenger og ett med to enkeltsenger, 8 sengeplasser totalt. Bad med wc, håndvask og dusj.

 

Merknader

 

Hyttens størrelse og fasiliteter er tilpasset til 6 personer.

Lintøy, håndklær, oppvaskkluter, papirhåndklær og toalettpapir må leietaker selv ta med. Ingen leie av lintøy, sluttrengjøring kan leies etter avtale og koster kr 1 000,-. Her er barnestol og reiseseng. En flytevest i hver vektklasse + 2 ekstra 90+. Det følger med en vanlig kulegrill.

 

Utstyr

Komfyr                          v
Kjøkkenmaskin  
Blender  
Stavmikser v
Mikroovn
Kjøleskap
Dypfryser 30 l
v
Kaffetrakter v
Vannkoker v
   
Oppvaskmaskin v
Vaskemaskin v
Tørketrommel  
   
Spisebord til 6 personer v
  v
Grill og utemøbler v
Båt med påhengsmotor v
   
TV parabol Canal digital     v
Radio v
DVD spiler v
   
Internett v
   

Utleiekalender og Booking


Booking prosedyre

 • Klikk på den uken du ønsker å bestille.
 • Reserver uke/uker eller antall dager.
 • Marker den dagen du ønsker å komme, antall dager du ønsker å leie til og med dagen før avreise.
 • Klikk på knappen for reververte dager
 • Da kommer prisen frem
 • Fyll ut skjemaet og bestille eventuelt ekstra tjenester
 • Klikk på Neste steg
 • Les gjennom leiebetingelsene
 • Godta betingelsen og send bestilling


  Bekreftelse på din bestilling sendes til din mailadresse umiddelbart og du har 24 timer på deg før du må innbetale forskuddet som normalt er 25% av leiebeløpet. Ønsker du og avbestille må dette gjøres skriftlig innen 24 timer fra bestilling.

  I bekreftelsemailen finner du også link til veibeskrivelsen som du bør skrive ut og ta med deg når du kommer.

  I veibeskrivelsen finner du all informasjon du trenger for å finne frem. Her er også telefonnummeret til kontaktpersonenen som du må kontakte noen dager før annkomst.
Avstander

Kolonial og bensin Fevik 2,6 km.

Kjøpesenter på Saltrød 7 km.

Avstander til:

Tvedestrand 17,9 km

Arendal 12,3 km

Oslo 255 km

Stavanger 310 km

Dyreparken Kristiansand 69,5 km

Den lille dyrehage Brokeland 42 km


   


Populære

opplevelser
   

 

Opplevelser i nærområdet

Staubø kultursenter


Stubø kultursenter ligger på Tverdalsøya. Her er det muligheter for å kjøpe billedkunst, brukskunst, høre på konserter, hygge seg på kafèen eller rett og slett nyte en is med bena i vannkanten. Kommer du med båt har vi en stor brygge du kan legg til. Parkering for bil på anvist sted like før nedkjøringen til Staubø kultursenter.

Bjellandstrand Gård


Bjellandstrand Gård ligger 10 minutter fra Arendal sentrum, midt i Sørlandets vakreste natur ute i havgapet på Tromøy. Her finner du en sjarmerende kafé, gårdsbutikk og fantastiske uteområder. Vi serverer lune lunsjretter, pizza fra vedfyrt bakerovn og stor buffet hver søndag med hyggelige priser for hele familien.

Jernverksmuseet


Næs Jernverksmuseum er et autentisk industrimiljø med røtter tilbake til 1600-tallet. Storelva som renner tvers gjennom museumsområdet var kraftkilden som drev blåsebelger, hammere, turbiner og maskiner. Alle de viktigste bygningene som utgjorde et gammelt jernverk er bevart. 

Lundberg Planteskole


Lundbergs planteskole ligner ikke på noe annen planteskole. Her kommer kunder
"bare for å se". De har med seg kaffe og spiser boller på hagebenkene. De klør bikkja på magen og redder huskatten ned fra trærne. Legg turen til Lundbergs Planteskole du også og opplev virkelig gjestfrihet fra vertskapet.